Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:17 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministrul Apărării Naționale, în vizită la spitalul unde este internat militarul rănit în Afganistan

ro

14 May, 2016 14:25 2096 Marime text
Ministrul Apărării Naționale, Mihnea Motoc, l-a vizitat astăzi, la Centrul Medical Regional Landstuhl, pe militarul român rănit în schimbul de focuri din urmă cu o săptămână de la Kandahar. Oficialul a postat pe pagina sa oficială de Facebook o fotografie și un mesaj prin care explică ce a simțit atunci când s-a întâlnit cu militarul român.
 

„Am trăit în această dimineață, la Centrul Medical Regional Landstuhl, unul din cele mai însuflețitoare momente din viață. L-am văzut și am avut o discuție chiar foarte alertă cu proaspătul sergent major Bogdan Dragomir, bravul nostru militar care a supraviețuit din schimbul de focuri de sâmbăta trecută de la Kandahar. L-am găsit foarte bine, recuperează repede și este extrem de bine tratat și îngrijit. Am fost onorat să îi înmânez Medalia atestând Ordinul ce i-a fost conferit de Președintele României Klaus Iohannis, o scrisoare personală și un stilou din partea Primului Ministru Dacian Ciolos, precum și să transmit urările de bine pe care domniile lor m-au însărcinat să le comunic.
Mulțumesc în mod deosebit comandantului Spitalului, James Laterza și domnului Jeffrey Frazier, pentru atenta și sensibila îndrumare a îngrijirilor acordate militarului nostru și apreciez profesionalismul și atenția manifestată de întreg personalul de la Landstuhl.
Bogdan Dragomir e acolo în condiții cât se poate de apropiate de casă. Îl așteptăm însă cât mai grabnic acasă cu adevărat și gata de acțiune”, a scris Mihnea Motoc pe rețeaua de socializare. 

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii