Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:51 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministrul Adrian Curaj a semnat ordinul de numire a comitetelor care vor sprijini MENCȘ în selecția membrilor CNATDCU

ro

04 May, 2016 11:28 1937 Marime text
 
Ministrul Educației, Adrian Curaj, a publicat pe platforma de socializare Facebook un mesaj prin care transmite că a semnat ordinul de numire a comitetelor care vor sprijini MENCȘ în procesul de selecție a viitorilor membri ai Consiliului Național de Atestare a Titlurilor, Diplomelor, Certificatelor Universitare (CNATDCU).
 
Tot el a ținut să menționeze că până în prezent s-au înscris peste 1.200 de profesori care și-au exprimat intenția de a face parte din comisiile consiliului.
 
„Am semnat ordinul de numire a comitetelor care vor sprijini Ministerul Educației în procesul de selecție a viitorilor membri CNATDCU. Lista nominală a fost publicată acum câteva săptămâni, spre consultare, pe site-ul MENCS. Între timp, prin aplicația Brainmap s-au înscris peste 1.200 de profesori care și-au exprimat astfel intenția de a face parte din cele 35 de comisii ale noului consiliu. Mulțumesc tuturor acelora care au răspuns apelului! Cred că demersul acesta transparent va genera un Consiliu robust și eficient”, a scris Adrian Curaj pe rețeaua de socializare.
 
Ministrul a mai precizat că până pe 16 mai comitetele de selecție vor analiza candidaturile și vor propune lista noilor membri CNATCDU, care va fi publicată spre consultare, pe site-ul MENCȘ.
 

Sursa foto: ZIUA de Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii