Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:53 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministerul Transporturilor In 2011, toate resursele financiare le vom concentra pe coridorul pan-european IV Nadlac- Constanta, un proiect de 8,5 mld euro

ro

29 Nov, 2010 20:18 1086 Marime text
Prioritatea "zero" a Ministerului Transporturilor este coridorul pan-european IV Nadlac- Constanta, a declarat Eusebiu Pistru, secretar de stat in Ministerul Transporturilor. In aceste conditii, in 2011, "toate resursele financiare le vom concentra pe culoarul patru", a adaugat Pistru.

Prioritatea "zero" a Ministerului Transporturilor este coridorul pan-european IV Nadlac- Constanta, a declarat Eusebiu Pistru, secretar de stat in Ministerul Transporturilor. In aceste conditii, in 2011, "toate resursele financiare le vom concentra pe culoarul patru", a adaugat Pistru. Potrivit acestuia, autostrada Transilvania va beneficia de mai putine resurse financiare. Eusebiu Pistru sustine ca pana la sfarsitul lui 2013 vor fi date in folosinta 530 de noi kilometri de autostrada, la care se adauga 300 de kilometri de centuri ocolitoare cu profil de autostrada. Patru din tronsoanele coridorului pan-european vor fi scoase la licitatie in aceasta saptamana, a anuntat Daniela Draghia, director in cadrul Companiei Nationale de Drumuri si Autostrazi (CNADNR).

Vezi pe Hotnews.ro care sunt segmentele Coridorului IV Paneuropean si stadiul lucrarilor.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii