Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:26 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ministerul Educaţiei a lansat licitaţia pentru manualele şcolare noi

ro

23 Apr, 2015 17:10 2319 Marime text
 
Ministerul Educaţiei a lansat, joi, licitaţia pentru achiziţia de manuale şcolare noi, digitale şi print, pentru clasa a III-a. Licitaţia este şi pentru manualele de clasa I şi clasa a II-a, la materiile la care Ministerul nu a desemnat niciun câştigător în 2014.

Foto: cotidianul.roLa licitatia pentru achizitia manualelor scolare pot fi desemnati castigatori maximum trei agenti economici, iar acordul-cadru are o durata de patru ani, potrivit hotnews.ro. Contractul are o valoare estimata fara TVA de peste 36,5 milioane lei. 

Autoritatea contractanta este Centrul National de Evaluare si Examinare (CNEE), institutie aflata in subordinea Ministerului Educatiei, care a gestionat si licitatia de anul trecut. Documentatia de licitatie prevede ca este vorba despre un contract de furnizare si cumparare de manuale, iar locul principal de livrare este reprezentat de inspectoratele scolare judetene.

Firmele care sunt interesate sa participe la licitatie au termen pana la care pot cere documente pentru lamurire data 29.05.2015, termenul limita pentru depunerea ofertelor este 08.06.2015, iar ofertele vor fi deschise a doua zi, pe 09.06.2015.

Manualele pentru clasa I se vor achizitiona in fiecare an in numar egal cu numarul de elevi inscrisi, in timp ce manualele pentru clasa a II-a si clasa a III-a vor fi transmisibile si se vor reinnoi in stocuri cuprinse intre (10-20)% din numarul total al elevilor inscrisi.

Firmele care vor sa participe la licitatie pot sa depuna oferte de manuale pentru una sau mai multe materii, iar pentru a participa la licitatie o firma trebuie sa aiba o cifra medie de afaceri pe ultimii trei ani (2012, 2013 si 2014) de minimum 1 milion de RON, de exemplu, daca ofertantul vrea sa faca manualele de Dezvoltare personala pentru clasa a II-a.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii