Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:52 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

MAI şi MAE susțin „Ora Pământului”

ro

19 Mar, 2016 11:02 1251 Marime text
 
Ora Pământului, cea mai mare manifestare voluntară de mediu din istorie, are loc anul acesta la data de 19 martie, începând cu ora locală 20.30, diferențele fiind date de fusul orar.

Ministerul Afacerilor Interne (MAI) se alătură demersului Guvernului României de a participa la evenimentul „Ora Pământului”. Astfel, în această seară, în intervalul 20.30 – 21.30, vor fi stinse luminile atât la sediul MAI, cât și în majoritatea clădirilor aparținând structurilor MAI, unde nu se desfășoară activități operative în regim de 24 de ore din 24. Având în vedere că „Ora Pământului” va fi marcată în întreaga țară, conducerea MAI a dispus măsuri suplimentare de asigurare a ordinii și liniștii publice, precum și intensificarea misiunilor de patrulare, pentru a se asigura că nu vor fi înregistrate fapte antisociale.

Şi Ministerul Afacerilor Externe (MAE) se alătură campaniei internaționale „Ora Pământului”. Se va stinge luminile în clădirea Centralei MAE și la sediile misiunilor diplomatice, pentru a atrage atenţia, în mod simbolic, asupra necesităţii protejării mediului şi a combaterii schimbărilor climatice. Campania de anul acesta se desfăşoară sub sloganul #ChangeClimateChange.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii