Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:43 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Militarii români din Afganistan vor ca anul nou să fie ''mai bun decât 2015''

ro

02 Jan, 2016 00:22 1764 Marime text
 
Militarii români din Afganistan au transmis un mesaj pentru 2016 celor din ţară şi celor dragi, prin intermediul unui clip postat de Ministerul Apărării Naţionale pe Facebook. În rândul militarilor români din Afganistan sunt şi femei care au lăsat acasă familii cărora le duc dorul.
 
Clipul a fost însoţit de un mesaj pe care MApN l-a adresat militarilor români care au sărbătorit trecerea în Noul An departe de ţară prin care le-a urat acestora ''sănătate şi misiune uşoară''.
 
''Din Afganistan, pentru familii, pentru cei dragi, pentru români : La mulţi ani! Militarii noştri aflaţi la datorie în teatrul de operaţii din Afganistan sărbătoresc trecerea în Noul An departe de ţară. Le dorim sănătate şi misiune uşoară!'', a transmis ministerul.
 
La mulţi ani!

Din Afganistan, pentru familii, pentru cei dragi, pentru români : La mulţi ani! Militarii noştri aflaţi la datorie în teatrul de operaţii din Afganistan sărbătoresc trecerea în Noul An departe de ţară. Le dorim sănătate şi misiune uşoară! Tuturor militarilor aflaţi în misiuni, departe de casă, de cei apropiaţi, le dorim un An Nou plin de bucurii şi împliniri, misiune uşoară şi La mulţi ani! Vă aşteptăm cu drag acasă!#România #mapn #ArmataRomâniei #ARactualitate #LaMulțiAni

Posted by Ministerul Apararii Nationale, Romania - www.mapn.ro on 31 Decembrie 2015
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii