Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:15 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mii de ţigarete netimbrate confiscate la Vama Veche

ro

10 Feb, 2015 11:34 1447 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au identificat trei femei de cetăţenie română care intenţionau să introducă în ţară, prin Punctul d Trecere a Frontierei (PTF) Vama Veche, aproximativ 2.000  de ţigarete netimbrate fără documente justificative.
 
Conform unui comunicat de presă al Gărzii de Costă, remis azi redacţiei, prima femeie a fost depistată în această dimineaţă. Aceasta avea în bagaje, ascunse şi nedeclarate, 1.100 ţigarete netimbrate marca MM Slims.

Peste puţin timp, în acelaşi punct de trecere a frontierei au mai fost descoperite 560 de ţigarete netimbrate marca MM Slims, pe care o femeie le ascunsese pe suprafaţa corpului, mai exact în colanţi, pentru a le introduce ilegal în ţară.
 
Persoanele în cauză erau pasagere în autocare care se întorceau în ţară şi au declarat că au achiziţionat ţigaretele din Turcia pentru a le comercializa în România.

Poliţiştii de frontieră au ridicat în vederea confiscării ţigaretele şi au sancţionat contravenţional fiecare persoană cu suma de 1.000 lei.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii