Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:20 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mii de maşinuţe de jucărie, confiscate în PTF Constanţa Sud Agigea

ro

23 Aug, 2016 11:53 1955 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, împreună cu lucrătorii vamali, au descoperit într-un container sosit în PTF Constanţa Sud Agigea din China 3.440 maşinuţe de jucărie susceptibile a fi contrafăcute.
 
Ieri, a avut loc un control amănunţit la un container sosit din China, pentru o societate comercială cu sediul în Bucureşti. Administratorul societăţii comerciale în cauză este un român, în vârstă de 43 de ani, cu domiciliul pe raza judeţului Ilfov. În urma controlului au fost descoperite 3.440 maşinuţe de jucărie care purtau însemnele unor mărci cunoscute şi care sunt susceptibile a fi contrafăcute, în valoare de 515.000 lei dacă ar fi originale.
 
Bunurile în cauză au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor de către lucrătorii vamali, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „punere în circulaţie, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate”.


Imaginea are scop ilustrativ.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii