Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:41 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mii de jucării susceptibile a fi contrafăcute, descoperite la Agigea

ro

19 Oct, 2015 18:53 1316 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, împreună cu lucrătorii vamali, au descoperit 4.200 jucării, susceptibile a fi contrafăcute, cu o valoare de aproximativ 63.000, dacă ar fi originale, într-un container sosit în P.T.F. Constanţa Sud Agigea din China, pentru o societate comercială din Bucureşti.
Poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Constanţa Sud Agigea, împreună cu lucratorii vamali, au efectuat, în 16 octombrie, în baza analizei de risc, controlul amănunţit la un container sosit din China, în care se aflau mărfuri diverse pentru o societate comercială cu sediul în Bucureşti.
În urma controlului, au fost descoperite aproximativ 4.200 de jucării din plastic cu baterie, susceptibile a fi contrafăcute, cu o valoare totală de 63.000 lei dacă ar fi fost originale. Bunurile în cauză au fost confiscate de către lucrătorii vamali şi predate pe baza de proces-verbal comisionarilor vamali.
Poliţiştii de frontieră au întocmit dosar penal administratorului societăţii comerciale în cauză, un cetăţean chinez, în vârstă de 33 ani, cu reşedinţa în Bucureşti, pentru săvârşirea infracţiunii de „punere în circulaţie, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate”.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii