Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:15 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mii de jucării susceptibile a fi contrafăcute, confiscate la Agigea

ro

04 Nov, 2015 13:41 1831 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Constanţa Sud Agigea, împreună cu lucratorii vamali, au efectuat ieri, în baza analizei de risc, controlul amănunţit la un container sosit din China, în care se aflau jucării pentru o societate comercială cu sediul în municipiul Bucureşti.
Administratorul societăţii comerciale în cauză este o femeie în vârstă de 41 de ani, cu domiciliul în municipiul Bucureşti.
În urma controlului au fost descoperite 2.000 de jucării (căluţi şi maşinuţe din plastic), care purtau însemnele unor mărci cunoscute şi sunt susceptibile a fi contrafăcute, cu o valoare de 100.000 lei dacă ar fi fost originale.
Bunurile în cauză au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor de către lucrătorii vamali, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „punere în circulaţie, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare şi care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate”.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii