Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:20 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mihai Tararache îi cere lui Decebal Făgădău să nu reînnoiască contractul pentru ridicarea maşinilor din Constanţa

ro

06 Apr, 2015 13:22 2063 Marime text
“În urmă cu doi ani, constănțenii aveau să afle, experimentând pe propria piele, faptul că în Constanța există un nou serviciu de ridicat mașinile parcate neregulamentar. Nimeni nu înștiințase locuitorii orașului de pericolul la care se supuneau, nu a existat o consultare sau dezbateri în media. Au trecut doi ani și, după o multitudine de abuzuri din partea firmei respective, contractul a expirat. Cel puțin pentru o perioadă, hingherii de mașini pot lua o pauză”, menţionează deputatul de Constanţa Mihai Tararache într-o scrisoare deschisă adresată viceprimarului Decebal Făgădău.
 
“Ne aflăm în pragul sărbătorilor pascale și, ca buni creștini ce suntem, cred că putem  să fim mai buni și mai împăciuitori, așa că, profitând de momentele de sărbătoare pe care le trăim, îi cer viceprimarului Decebal Făgădău să dea dovadă de înțelepciune și să renunțe la reînnoirea contractului pentru ridicarea mașinilor din Constanța.  Trebuie, domnule Făgădău. să privim în urmă și să admitem că acest contract nu a adus niciun beneficiu Primăriei Constanța și, mai ales, constănțenilor. Așa cum știm deja, domnule viceprimar, ”hinghereala” de mașini a fost, în ultimii doi ani, doar în beneficiul  financiar al firmei care s-a ocupat de acest serviciu, firmă care nu a ezitat să abuzeze de puterea pe care a avut-o, cu girul instituției pe care o conduceți. Dovadă stau zecile de procese aflate pe rolul instanței, împotriva acestei firme”, mai spune deputatul Mihai Tararache.
 
“Trebuie, domnule viceprimar, să admitem că problema felului în care parchează constănțenii este necesar să fie rezolvată începând cu soluții, nu cu sancțiuni. Nu sunt oare, deja, pedepsiți constănțenii prin faptul că trebuie să se învârtă minute în șir pentru a găsi un loc de parcare? Avem suficiente locuri de parcare în Constanţa? Nu, suntem mai mult decât deficitari la acest capitol. Sunt realităţi pe care nu le putem ocoli şi la care trebuie să ne raportăm. Domnule viceprimar, găsiți soluții pentru a identifica posibile amplasamente pentru parcări în Constanța și apoi căutați pedepse aspre, abia în momentul în care constănțeanului i se va da o posibilitate decentă de a parca, măcar în zonele importante ale orașului. Vă doresc sărbători liniștite și fie ca gândul cel bun să vă ducă înspre o decizie favorabilă constănțenilor”, conchide deputatul.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii