Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:37 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mihai Sturzu părăsește PSD-„M-a dezamăgit profund această atitudine a lui Liviu Dragnea”

ro

12 Dec, 2015 15:31 1769 Marime text
 
Mihai Sturzu a declarat astăzi că se gândește să își dea demisia în cursul zilei de luni din PSD.
 
Decizia sa vine în urma după ce acesta a lansat mai multe acuze la adresa președintelui PSD, Liviu Dragnea, cerându-i acestuia să se retragă din funcția de lider PSD.
 
Acest lucru spune el l-a făcut pentru că Dragnea este implicat într-un dosar de corupție.
 
Însă președintele PSD l-a acuzat că i-ar fi propus să organizeze un scenariu politic din care să reiasă o mișcare și să rezulte ulterior o alianță parlamentară.
 
„Eu nu sunt atât de expert la politică cum este Liviu Dragnea, dacă are astfel de planuri este foarte bine. Eu știu ce am învățat din cărți și sunt convins că PSD are nevoie de reformare. Ce vrea să facă Liviu Dragnea nu știu. Eu i-am cerut mai multă independență pentru TSD”, a declarat Mihai Sturzu, potrivit agerpres.ro.
 
Acesta a respins acuzațiile conform cărora ar fi vorbit în numele lui Victor Ponta.
                                                                               
„M-a dezamăgit profund această atitudine a lui Liviu Dragnea. Nu este un secret pentru nimeni că am intrat în politică acum cinci ani, la invitația lui Victor Ponta, care mi-a spus atunci că o mână de oameni tineri pot reforma PSD. Din păcate, au trecut cinci ani, să pierdem alegeri, să ne dăm seama că PSD nu se poate reforma. L-aș întreba pe domnul Dragnea dacă acest caracter sub semnul întrebării pe care îl observă azi la mine și la Victor Ponta nu l-a observat și înainte când îi făcea campanie lui Victor Ponta și eu dormeam nopțile prin parcări în campanie. Trebuia să ne spună atunci că nu avem caracter OK(...) Mi se pare că problema nu e aici, ci la Liviu Dragnea, care are probleme de credibilitate”, a subliniat Mihai Sturzu.
 
Acesta a mai precizat faptul că se gândește să își continue cariera politică cu un alt proiect, undeva la nivel local, mai exact în Brașov, locul în care trăiește.
 
Astăzi, la congresul TSD, Liviu Dragnea a declarat că Mihai Sturzu ar fi dorit să realizeze un scenariu, din care să iasă o mișcare, care să crească ulterior, după care să fie făcută o alianță parlamentară.
 
„Mie mi-a propus dl aviator Mihai Sturzu ceva care m-a cutremurat: ca, după tragedia de la Colectiv, el să folosească acea emoție — o tragedie în care au murit 60 de tineri — să vină la sediul PSD cu niște tineri, să-mi facă niște propuneri, pe care eu să nu le accept, după care el să facă o mișcare și acea mișcare să crească și, ulterior, să facem alianță parlamentară. Nu este admisibil să te gândești că poți folosi o tragedie în care au murit 60 de tineri pentru așa ceva”, a afirmat Dragnea, de la tribuna congresului TSD, notează agerpres.ro. 



Sursa foto: obiectiv.info
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii