Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:16 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Mihai Petre candidează la Primăria Constanţa

ro

11 Apr, 2016 14:47 2026 Marime text
 
Mihai Petre şi-a făcut publică intenția de a candida, din poziţia de independent, la funcția de Primar al municipiului Constanța. De asemenea, a anunţat că astăzi demarează campania de strângere de semnături. 

Prin această decizie, Mihai Petre spune că rămâne „consecvent dorinței de a candida manifestată încă din anul 2011. Atunci m-au oprit câțiva oameni dintr-un partid, acum nu mă mai poate opri niciun partid și niciun politician”, precizează acesta.
           
Candidează din poziţia de independent deoarece „partidele, unele mai mari, altele mai mici, unele mai noi, altele mai vechi, au dezamăgit. Pentru că, astăzi, a fi membru de partid este sfârșitul independenței", spune Mihai Petre, care vrea să aducă Constanţa în top trei oraşe româneşti.

UPDATE 1, ora 15.35
 
Mihai Petre a declarat, pentru cotidianul ZIUA de Constanţa, că a cochetat cu rolul de a candida încă din anul 2011. „Atunci, nu mi-a fost permis, însă am învăţat din acea lecţie şi nu voi permite nimănui să mă oprească. Vreau să mă pun în slujba comunităţii locale, nu a unui partid”, a afirmat Mihai Petre. „Electoratul să dea o lecţie partidelor”, a mai spus acesta. „Cred în şansa unui independent, cred în şansa mea”, a conchis Mihai Petre.

Sursa foto: Facebook (Mihai Petre)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii