Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:24 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mihai Neşu, tratament revoluţionar în SUA

ro

27 Dec, 2015 18:27 3266 Marime text
Mihai Neşu, fostul fotbalist al Stelei şi al echipei naţionale, ar putea avea şansa să meargă din nou. Ţintuit într-un fotoliu rulant din mai 2011, când a suferit un teribil accident la un antrenament al echipei FC Utrecht, Neşu a încercat să rămână optimist în ciuda tuturor loviturilor pe care le-a primit de la viaţă.
 
După accidentul în urma căruia a rămas paralizat, după ce s-a despărţit de soţia sa şi după ce şi-a pierdut ambii părinţi, îmbolnăviţi de supărare din cauza dramei fiului lor, Mihai Neşu pare să aibă, în sfârşit, o şansă. Medicul Ion Alexie, stabilit în SUA, spune că Neşu va intra într-un program destinat refacerii persoanelor aflate în situaţia sa, potrivit libertatea.ro
 
Neşu a fost de acord ca, prin intermediul dr. Ion Alexie, bunul lui prieten, dosarul său medical să fie trimis la clinica Invivo Therapeutics, din Cambridge (Massachusets). "Nu discutăm despre ceva care se va întâmpla acum, într-o zi sau o lună. Dar cu răbdare, minunea la care sperăm toţi s-ar putea realiza. Proiectul se va derula, cel mai probabil, din septembrie anul viitor. Medicii din SUA au promis să includă dosarul lui Mihăiţă la «prioritari »", a dezvăluit dr. Alexie.
 
Sursa foto: www.fanatik.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii