Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:54 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Migranti turci retinuti la Constanta pentru trecere ilegala a frontierei

ro

04 Oct, 2009 20:16 1171 Marime text

Poliţiştii de frontieră constănţeni au depistat, in apropierea frontierei cu Bulgaria, sapte migranti turci care, sprijiniti de trei cetateni bulgari, intentionau sa intre ilegal in Romania pentru a ajunge in Germania.

Astfel, în data de 03.10.2009, in jurul orei 8.00, acţionând în baza unor informaţii, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului PF Baneasa au desfăşurat o acţiune specifică în zona de competenţă în urma căreia, la iesire din localitatea Baneasa, au fost depistate sase persoane, cetateni straini, care nu isi justificau prezenta in zona.

Cei in cauză au fost conduşi la sediul sectorului pentru cercetări, unde s-a stabilit că cinci dintre ei sunt cetateni turci, cu varste cuprinse intre 19 si 36 ani, care au trecut ilegal frontiera din Bulgaria in Romania. Cea de-a sasea persoana este cetatean bulgar, in varsta de 38 ani, care s-a dovedit a fi calauza grupului de migranti. La verificarea bagajelor şi a documentelor, asupra cetăţeanului bulgar au fost descoperite 4 bancnote de 50 dolari falsificate.

Continuarea pe http://www.comunicare.mai.gov.ro/...

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii