Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:01 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Migranți din spațiul afro-asiatic încercau să treacă ilegal frontiera dinspre Serbia în România

ro

30 Sep, 2016 19:47 1588 Marime text
Astăzi, două grupuri de migranți formate din 15 persoane provenite din spațiul afro-asiatic au fost depistate de polițiștii de frontieră timișeni, în timp ce încercau să treacă ilegal frontiera dinspre Serbia în țara noastră.

„Un polițist de frontieră din sectorul Jimbolia, aflat în serviciu la sistemul de supraveghere pe timp de noapte, a observat la aproximativ 300 m de frontiera cu Serbia un grup de persoane care se deplasa pe jos, peste câmp. Polițiștii de frontieră împreună cu lucrători din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Timișoara au declanșat o acțiune specifică, fiind depistate în vegetația din zonă, în apropierea localității Jimbolia, 11 persoane (opt bărbați, o femeie și doi copii) care au fost preluate și transportate la sediul Poliției de Frontieră, pentru cercetări”, conform Poliției de Frontieră Timișoara.

La câteva ore, polițiștii de frontieră din sectorul Sânnicolau Mare au depistat pe direcția localității de frontieră Colonia Bulgară, patru persoane (o familie de cetățeni irakieni), care nu își justificau prezenţa în zonă. S-a stabilit că persoanele au trecut frontiera din Serbia.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii