Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:23 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Migranți din Irak depistați în timp ce încercau să intre ilegal în România. Un afgan cercetat penal pentru trafic de migranți

ro

18 Nov, 2017 13:33 1364 Marime text
Un cetăţean afgan, pe numele căruia a fost emisă ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, va  fi prezentat, astăzi, în faţa judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Timiş cu propunere  de arestare preventivă.
 
Bărbatul este cercetat de poliţiştii de frontieră timişeni, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş, pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de migranţi şi trecere frauduloasă a frontierei de stat deoarece în urmă cu o zi a încercat să ajute un grup format din 18 cetăţeni irakieni să intre ilegal în România din Serbia.
 
Cetăţenii irakieni, zece bărbaţi, şapte femei şi un minor, cu vârste cuprinse între 11 și 40 de ani, sunt cercetaţi şi ei de către poliţiştii de frontieră pentru săvârşirea infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, în prezent aceştia aflându-se în custodia Centrului de Cazare şi Proceduri pentru solicitanţii de azil Timişoara, deoarece au cerut o formă de protecţie din partea statului român.
 
În continuare, poliţiştii de frontieră timişeni desfăşoară activităţi specifice pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

Sursa foto: IGPFR
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii