Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:31 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Planul Roșu activat. Microbuz de călători implicat într-un grav accident în județul Iași. Mai multe persoane au fost rănite. Traficul este oprit în zonă

ro

16 Nov, 2017 18:10 1950 Marime text
Mai multe persoane au fost rănite într-un grav accident rutier care a avut loc, în această după amiază, în județul Iași. Din primele infotmații în accident au fost implicate un tir și un microbuz de călători.  
 

"Sunt 12 victime, conștiente. La fața locului s-au deplasat două echipaje de prim ajutor, două ambulanțe, două autospeciale transport victime multiple și un echipaj de descarcerare", a declarat pentru AGERPRES Silvia Bolohan, purtător de cuvânt al ISU Iași.  

UPDATE. 

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia rutieră este reluată pe DN 28, în localitatea Răducăneni, judeţul Iaşi, după ce anterior a fost oprită pe ambele sensuri de mers, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate un tir şi un microbuz de persoane. Cauza producerii a fost neacordarea de prioritate, iar în urma impactului au rezultat în final 11 victime din microbuz.

UPDATE. 

Prefectul județului Iași, Marian Șerbescu, a declarat, pentru AGERPRES, că a fost activat planul roșul de intervenție în urma accidentului care a avut loc joi pe raza localității Răducăneni.

UPDATE. Oficial de la Centrul INFOTRAFIC

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia rutieră este oprită pe DN 28, în localitatea Răducăneni, judeţul Iaşi, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate un tir şi un microbuz de transport persoane.

Cauza producerii a fost neacordarea de prioritate din partea tirului, iar în urma impactului au rezultat 6 persoane rănite uşor din microbuz.

În acest moment traficul este oprit pe ambele sensuri de mers, în vederea efectuării cercetării locului faptei şi acordării de îngrijiri medicale victimelor.  
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii