Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:02 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Mi-au pus o perfuzie pe un pat pătat de sânge“ O constănțeancă a sesizat Asociația Pacienților, după o vizită la UPU

ro

03 May, 2016 22:20 3069 Marime text
Tot mai mulți constănțeni sunt nemulțumiți de serviciile Spitalului Clinic Județean de Urgențe Constanța și ale Unității de Primiri Urgențe. O constănțeancă a sesizat, pe Facebook, Asociația Pacienților, după ce a ajuns la UPU cu o toxiinfecție alimentară.
 
„ Din păcate am ajuns aseară (luni seara) la Urgențe (Spitalul Județean Constanța) împreună cu cei doi băieți ai mei de 3 și 6 ani.  Am fost diagnosticați cu toxiinfecție alimentară.  Pe copiii i-au trimis la Spitalul de Boli infecțioase, unde au primit rețete și au fost trimiși acasă, iar mie mi-au pus o perfuzie și ceva pentru vărsături.  Când am explicat că eu am mai avut episoade ce semănau cu o criză de fiere mi s-a recomandat să mă duc într-o zi când pot la Spitalul Ovidiu și să îmi fac un echo.  Bineînțeles că am refuzat a doua perfuzie pentru rehidratare, când am văzut că mai vroiau să stau încă o oră într-o poziție mai mult decât incomodă, pe un pat pătat de sânge, când eu de fapt vroiam să mă odihnesc, pentru că nu îmi mai puteam ține ochii deschiși.  Tratamentul pentru acasă este Motilium căruia sincer nici nu i-am citit prospectul.  Cert este că de când am ajuns acasă dorm în continuu.  Și pentru ce să mai apelez la Urgențe când ei mi-au trimis copiii acasă de la Boli infecțioase cu rețete pentru a doua zi și fără un minim de analize?!  Măcar mie mi-au luat sânge și mi-au dat ceva pentru vomă“, a scris constănțeanca.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Dora 03 May, 2016 23:08 Spitalul de Boli Infectioase nu tine de judetean. Toxiinfectiile alimentare se trateaza la Spitalul de Boli Infectioase. Spitalul de Boli Infectioase nu inseamna UPU sau Spital Judetean.