Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:49 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Meteorologii anunţă un weekend cu vreme schimbătoare. Vezi prognoza

ro

10 Sep, 2010 11:41 1370 Marime text

În weekend vremea va fi schimbătoare. Sâmbătă cerul va fi mai mult noros în regiunile sudice şi vestice, Banat, Crişana şi Oltenia. În celelalte regiuni cerul e variabil sâmbătă, cu înnorări temporare şi doar izolat sunt condiţii de ploaie slabă.

Vântul va sufla cu unele intensificări în sud-est. Maximele sunt cuprinse în general între 17 grade în estul Transilvaniei şi 24 de grade în sudul Munteniei şi pe litoral.

Vreme de toamnă cam posomorâtă în acest weekend şi pentru bucureşteni. Sâmbătă vremea se menţine răcoroasă, cu cerul mai mult noros şi trecător, mai ales seara, sunt şi condiţii de ploaie slabă. La amiaza termometrele nu arată mai mult de 22, 23 de grade.

Duminică norii vor acoperi cea mai mare parte a regiunilor sudice şi sud-estice, unde local va ploua slab. În restul ţării cerul e variabil, cu înnorări temporare şi ploile vor fi izolate, doar prin vest. În est şi sud-est şi vântul va sufla ceva mai tare. La amiază temperatura aerului va avea valori comparabile cu cele din ziua precedentă, adică de la 19 grade în estul Transilvaniei şi nordul Moldovei până la cel mult 25 grade în sudul extrem.

În Bucureşti soarele rămâne şi duminică ascuns după un plafon de nori destul de consistent, din care va ploua trecător. Amiaza vine cu 23, 24 grade în termometre, cu 2, 3 grade sub media climatologică a acestei date

Sursa: realitatea.net

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii