Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:05 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Meteo Vreme instabilă pentru zilele următoare

ro

07 Apr, 2016 21:07 2383 Marime text
Meteorologii anunţă vreme instabilă pentru zilele următoare. Sâmbătă, vor fi înnorări temporar accentuate şi se vor semnala averse, însoţite de descărcări electrice. Ploile vor continua în mare parte şi la începutul săptămânii viitoare, apoi treptat, aria ploilor se va restrânge.

PROGNOZA METEO VINERI. Vremea va fi caldă pentru această dată, deşi valorile termice diurne vor fi în general în scădere faţă de ziua precedentă. Astfel, temperaturile maxime se vor încadra între 17 grade in sud-est şi 27 de grade in nord-vest, mai scăzute pe litoral, spre 13…14 grade.

Înnorările se vor accentua treptat în jumătatea de vest a ţării, unde, cu precădere seara şi în cursul nopţii, vor fi pe arii extinse averse şi descărcări electrice, iar local, mai ales în zona Munţilor Banatului şi în vestul Carpaţilor Meridionali, cantităţile de apă vor depăşi 15…20 l/mp.

În estul teritoriului vor fi unele înnorări, dar ploile se vor semnala izolat. Vântul va avea intensificări în majoritatea regiunilor, dar mai ales la munte.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii