Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:15 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mesajul lui Gheorghe Dragomir cu ocazia Zilei Armatei Române

ro

25 Oct, 2016 13:27 2329 Marime text
Președintele Filialei Constanța a Partidului Național Liberal, deputatul Gheorghe Dragomir, transmite un mesaj de felicitare tuturor cadrelor militare, cu ocazia Zilei Armatei Române.
 

„Astăzi, 25 octombrie, se împlinesc 72 de ani de când Armata Română elibera ultima localitate de sub ocupaţie străină: oraşul Carei. De atunci, 25 octombrie constituie amintirea unei zile de împlinire naţională, ziua când armata română şi-a îndeplinit menirea firească. Devenită simbol al tuturor bătăliilor şi eroilor neamului românesc, această dată a rămas întipărită în sufletele românilor ca ziua în care ţara îşi sărbătoreşte și cinstește Armata şi pe cei care au fost sau sunt în slujba ei”, afirmă deputatul liberal Gheorghe Dragomir.

 
Parlamentarul PNL de Constanța amintește faptul că „prima acțiune de luptă a Armatei României în afara granițelor naționale, de după Revoluția din 1989, a început la 8 martie 1996, alături de contingentele armatelor statelor membre NATO și partenere, în teatrul de operații din Bosnia-Herțegovina, cu Batalionul 96 Geniu”.
 
Deputatul Gheorghe Dragomir adresează felicitări întregului personal civil și militar, cadrelor militare în rezervă și în retragere, precum și tuturor veterinarilor de război. „În aceste momente de sărbătoare, adresez tuturor cele mai sincere felicitări și le doresc multă sănătate, împliniri profesionale și fericire alături de cei dragi. La mulți ani!”, conchide președintele PNL Constanța, deputatul Gheorghe Dragomir. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii