Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:44 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mesajul emoționant al lui Ersin Baisa, unul dintre tinerii răniți în urma accidentului de pe strada Interioară 3

ro

10 Jun, 2014 19:49 3517 Marime text
Ersin Baisa, rănit ușor în urma accidentului de vineri de pe strada Interioară 3, este marcat de tragedia petrecută, în urma căreia prietenii săi Bogdan Ilie A. și Maria Alexandra P., și-au pierdut viața. „Nu am să vă uit niciodată, prietenii mei dragi. Vă voi iubi mereu... Dumnezeu să aibă grijă de voi acolo unde ați plecat !! :((:((((”, este mesajul postat de tănăr pe contul personal de Facebook, în data de 8 iunie.

Mai mult, acesta și-a schimbat și imaginea de profil, iar în poză apar cei doi prieteni decedați. De asemenea, nu puține sunt mesajele de condoleanțe postate în dreptul acestei poze.

Potrivit oamenilor legii, în noaptea de vineri, Dragoş Maftei, de 26 de ani, din Techirghiol, a condus un autoturism marca Opel, înmatriculat în Bulgaria, pe strada Interioară 3, din municipiul Constanţa, dinspre strada Nicolae Filimon către SC V.M.B. Lux SRL, şi ajungând în dreptul S.C. ENB SRL, execută un viraj la stânga fără să se asigure, moment în care a intrat în coliziune cu un Seat, condus de Matthias Bogdan Niculescu. Din impact, Opelul a fost proiectat către dreapta, în parcare, unde a intrat în coliziune cu un VW. Golf parcat. În urma accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală uşoară a celor doi conducători auto şi a lui Ersin Baisa, de 19 ani, din Techirghiol, şi decesul lui Bogdan Ilie A., de 17 ani, din Techirghiol, și a Maria Alexandra P, de 14 ani, din Techirghiol.

Sursă foto: facebook.

Ersin Baisa, este născut pe 1 iunie 1995 și  este component al echipei Sparta Techirghiol, legitimat în 21 septembrie 2006.


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • costy 10 Jun, 2014 20:20 CONDOLEANTE FAMILIEI