Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:52 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mesajul chestorului Senatului, Nicolae Moga, cu ocazia Zilei Jandarmeriei Române

ro

02 Apr, 2015 12:18 1689 Marime text
Chestorul Senatului României, senatorul PSD de Constanţa Nicolae Moga a transmis un mesaj tuturor jandarmilor, cu ocazie Zilei Jandarmeriei Române.
 
“Jandarmeria Română este o forţă credibilă şi profesionistă care se bucură din plin de o legitimare totală din partea statului, de susţinere din partea autorităţilor centrale, judeţene şi locale.
Aniversarea celor 165 de ani de la înfiinţare consfinţeşte Jandarmeriei Române calitatea de membru cu drepturi depline în Asociaţia Poliţiilor şi Jandarmeriilor Europene şi Mediteraneene cu statut militar, instituţia căpătând astfel vocaţie europeană.
 
Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Constanţa, prin oamenii deosebiţi, profesionişti şi competenţi aflaţi în componenţa instituţiei, precum şi prin efectivele sale de jandarmi, a parcurs paşi importanţi în procesul de modernizare.
 
În aceste momente de sărbătoare îmi face o deosebită plăcere să vă adresez sincere felicitări pentru efortul prin care aţi reuşit să ridicaţi această profesie la rang de măiestrie.
 
Primiţi, stimaţi prieteni, cele mai calde şi sincere urări de sănătate, împliniri profesionale şi personale şi putere de muncă în activitatea pe care o desfăşuraţi zi de zi. La mulţi ani, Jandarmeria Română! La mulţi ani, stimaţi jandarmi constănţeni!”, spune Senatoul în mesajul său.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii