Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:13 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mesajul Ambasadorului Franţei la Bucureşti, Francois Saint-Paul, dupa atentatele de la Paris

ro

14 Nov, 2015 10:54 1817 Marime text
Ambasadorul Franței în România, Francois Saint-Paul, a adresat, astăzi, mulțumiri României și președintelui Klaus Iohannis pentru solidaritatea exprimată cu națiunea franceză. 

„În aceste momente tragice, cele mai sincere mulțumiri României şi Președintelui României, Klaus Iohannis, pentru solidaritatea exprimată cu națiunea franceză. După cum a spus Președintele François Hollande, față în față cu teroarea se află o Națiune care știe să se apere și are puterea să reziste."

Ambasadorul francez raspunde astfel mesajului presedintelui Klaus Iohannis. „Am primit cu durere și consternare știrea privind atacurile teroriste sângeroase care au avut loc la Paris și au îndoliat întreaga lume. Îmi exprim, în numele meu și al poporului român, solidaritatea cu autoritățile de la Paris și cu națiunea franceză. Aceste atacuri barbare, care au secerat viețile a zeci de oameni nevinovați, trebuie să fie un semnal pentru întreaga comunitate internațională: să arătam și mai multă determinare în combaterea terorismului și în apărarea valorilor umanității. Dumnezeu sa-i odihnească pe cei dispăruți și să-i aibă în grijă pe cei răniți!", a scris, pe Facebook, șeful statului.
 
Sursa foto: www.dcnews.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii