Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:52 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mesajele politicienilor de 1 Martie

ro

01 Mar, 2015 16:42 1401 Marime text
Politicienii s-au întrecut azi în urări pe rețelele de socializare cu ocazia zilei de 1 Martie. Adrian Năstase le dăruiește doamnelor și domnișoarelor un cadou inedit: primul său selfie.
 
"Vă doresc, tuturor, o primăvară frumoasă, cu motive de optimism. Prietenelor mele de blog le transmit gândurile mele calde, însoțite de primul meu selfie", a scris Adrian Năstase pe blogul personal, dar și pe Facebook.
 
Și premierul Victor Ponta are o urare de 1 Martie: "De Marțișor urez doamnelor și domnișoarelor o primăvară frumoasă și plină de bucurii (și nouă tuturor să scăpăm de lunga iarna din inimile și mințile noastre!).
 
Președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, le urează doamnelor "o primăvară frumoasă, care să vă aducă zâmbete şi împliniri!".
 
Fostul șef al statului Traian Băsescu dăruiește "Un mărţişor pentru doamne şi domnişoare!" și le urează acestora "o primăvară frumoasă!".
 
Nici Călin Popescu Tăriceanu nu le-a uitat pe doamne cu ocazia zilei de 1 Martie. Acesta a postat pe contul său de Facebook un mesaj în care le urează acestora ca începutul primăverii să fie un prilej de bucurie, exprimându-și speranța că această primăvara va fi prosperă și cu multe împliniri.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii