Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:46 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mesaj emoţionant al Patriarhului Daniel

ro

27 Dec, 2015 14:32 1832 Marime text
Preafericitului Părinte Patriarh DANIEL a scris un mesaj de condoleanţe  adresat familiei și colegilor regretatei jurnaliste IULIANA GĂTEJ, care a murit,  în urma unui tragic accident de circulație, în sera zilei de 24 decembrie 2015, în timp ce se îndrepta spre casa părinţilor ei.


"Cu multă tristețe am aflat de trecerea din această viață a fiicei dumneavoastră, Iuliana, în urma unui tragic accident de circulație, în seara zilei de 24 decembrie 2015.

Chipul luminos și spiritul altruist, entuziasmul tineresc și devotamentul îndeplinirii cu demnitate a nobilei profesii de jurnalist ale regretatei Iuliana Gătej vor rămâne pentru totdeauna în memoria familiei, prietenilor, colegilor și a tuturor celor care au cunoscut-o.

În mod deosebit, am apreciat cu recunoștință profesionalismul jurnalistei Iuliana Gătej și corectitudinea informării publicului telespectator despre campania Patriarhiei Române din primăvara anului 2015 în favoarea prezenței orei de religie în învățământul public românesc.

În aceste momente grele pentru dumneavoastră, pentru cei apropiați și dragi, vă încredințăm de întreaga noastră compasiune și vă adresăm tuturor sincere condoleanțe, urmând îndemnul Sfântului Apostol Pavel: 'Nu vă întristați ca ceilalți, care nu au nădejde, pentru că de credem ca Iisus a murit și a înviat, tot așa (credem) că Dumnezeu pe cei adormiți întru Iisus îi va aduce împreuna cu El' (1 Tesaloniceni 4, 13-14).

Ne rugăm Mântuitorului nostru Iisus Hristos, Cel înviat din morți, să odihnească cu drepții sufletul tinerei Iuliana Gătej în lumina și pacea Preasfintei Treimi, iar celor îndoliați și îndurerați să le dăruiască alinare și întărire sufletească.

Veșnica ei pomenire din neam în neam!

Cu părintești condoleanțe și binecuvântări pentru familia îndoliată.", a scris în mesajul său PF Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române.

Sursă foto: realitatea.net


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii