Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:38 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mergi la festivalul Neversea? Brigada Specială a Jandarmeriei face un anunț important

ro

06 Jul, 2017 15:23 6085 Marime text
Zilnic, peste 200 de luptători antitero ai Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei Române, luptători specializaţi în acţiuni antiteroriste maritime, vor asigura măsurile de securitate în zona desfăşurării evenimentului, de asemenea în zonele turistice din proximitatea evenimentului.
 
La acțiune se alătură câini antrenaţi special pentru detectare de substanţe interzise, dar și jandarmii  Grupării Mobile Constanţa.
 
Aceștia reamintesc că este interzisă prezenţa la acest tip de eveniment a persoanelor care au asupra lor arme de orice fel, materiale explozive sau incendiare, substanţe iritant lacrimogene sau cu efect paralizant, dispozitive pentru şocuri electrice ori alte obiecte ce pot fi folosite pentru acţiuni violente sau de tulburare a desfăşurării normale a acestora.
 
Reprezentanţii Jandarmeriei Române vă propun un parteneriat de securitate, invitându-vă să vă informaţi şi să vă adresaţi cu încredere, de fiecare dată când ceva vi se pare suspect sau sunteţi martorii producerii unor fapte de natură antisocială, recomandându-vă să informaţi de urgenţă  cel mai apropiat reprezentant al forţelor de ordine.
 
Respectaţi indicaţiile forţelor de ordine, cooperaţi şi evitaţi implicarea în conflicte de orice natură. Participanţii care vin însoţiţi de minori sunt invitaţi să acorde o atenţie sporită acestora.

Sursă foto: Brigada Specială de Intervenţie a Jandarmeriei Române
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii