Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:55 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mercedes căutat de autorităţile din Austria, depistat la Negru Vodă

ro

05 Mar, 2015 10:55 936 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat în Punctul de Trecere a Frontierei (PTF) Negru Vodă un autoturism marca Mercedes, care era căutat în vederea confiscării de către autorităţile din Austria.
 
Descoperirea a fost făcută ieri dimineaţă, când un bărbat de 39 de ani, care conducea un autoturism marca Mercedes cu numere de Austria, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră.
 
Din verificările efectuate de poliţiştii de frontieră români a rezultat că autoturismul în cauză figurează ca fiind căutat în vederea confiscării de către autorităţile din Austria, fiind declarat furat din data de 15 iulie 2014.
 
Cetăţeanul român, domiciliat pe raza judeţului Iaşi, a declarat că a achiziţionat autoturismul fără a cunoaşte că acesta este căutat şi dorea să-l înmatriculeze în Republica Bulgaria.
 
Poliţiştii de frontieră au indisponibilizat autoturismul, evaluat la aproximativ 18.000 de lei, la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră Negru Vodă în vederea continuării cercetărilor şi au întocmit în cauză dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii