Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:21 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Memorandum între Ministerul Transporturilor din România şi Ministerul Oceanelor din Republica Coreea, semnat la Constanţa

ro

02 Jul, 2015 14:01 1680 Marime text
Ministerul Transporturilor din România și Ministerul Oceanelor și Pescuitului din Republica Coreea au semnat, astăzi, la Constanța, la sediul Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Maritime Constanţa, Memorandumul de Înțelegere în domeniul dezvoltării cooperării portuare. Documentul a fost semnat de Iulian Matache, secretar de stat în Ministerul Transporturilor și de Park Junkwon, director general în Ministerul Oceanelor și Pescuitului din Republica Coreea. Potrivit unui comunicat dat publicităţii de CN APMC, scopul Memorandumului de Înțelegere între Ministerul Oceanelor și Pescuitului din Republica Coreea și Ministerul Transporturilor din România pentru dezvoltarea cooperării portuare este facilitarea schimbului de bune practici și schimbul de resurse administrative, tehnice și umane necesare, în domenii de interes comun prin proiecte de cooperare privind dezvoltarea portuară.
Memorandumul va constitui baza în care să poată fi încheiat un Protocol de Colaborare între Portul Constanța și Portul Busan din Republica Coreea.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii