Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:05 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Medicul Șerban Brădișteanu, condamnat definitiv la un an închisoare cu suspendare

ro

02 Mar, 2015 13:02 870 Marime text
Medicul Șerban Brădișteanu a fost condamnat definitiv astăzi de judecătorii de la Înalta Curte de Casație și Justiție la un an de închisoare cu suspendare pentru favorizarea fostului premier Adrian Năstase, informează Agerpres.

Inițial, Șerban Brădișteanu fusese achitat pe 4 martie 2014 pentru săvârșirea infracțiunii de favorizare a infractorului, însă un complet de cinci judecători de la Curtea supremă a admis astăzi apelul DNA și a decis condamnarea medicului la un an închisoare cu suspendare.

Trebuie precizat că din cei cinci membri ai completului, magistrații Lucia Macavei și Săndel Macavei au votat pentru achitare, însă opinia lor nu a fost împărtășită și de ceilalți trei judecători, inclusiv de președintele completului Ionuț Matei.

Șerban Brădișteanu, medic șef secție la Spitalul Clinic de Urgență Floreasca București, a fost trimis în judecată de procurorii DNA în decembrie 2012, pentru săvârșirea infracțiunii de favorizare a infractorului, în legătură cu internarea în spital a lui Adrian Năstase, după ce acesta a încercat să se sinucidă.


Sursa: Agerpres
Sursa foto: adevarul.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii