Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:48 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Medic revoltat pe Casa de Asigurări de Sănătate- „Hârtiile și fotografiile nu sângerează”

ro

21 Mar, 2016 08:57 1418 Marime text
 
Medicul Florin Chirculescu din cadrul Spitalului Universitar de Urgență București a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj prin care de asresează Casei de Asigurări de Sănătate.
 
Acesta este revoltat de faprul că Casa de Asigurări de Sănătate îi impută cheltuieli pentru pacienții care vin la urgențe și nu sunt asigurați, spunând că dacă nu ar trata persoanele care vin în sistem de urgență și nu au asigurare „ar veni procurorii peste” el.
 

„Stimată Casă de Asigurări de Sănătate, ai idee în ce hal mă încurci?
Vine urgența, da? O internez. După aia vii tu, Casă de Asigurări de Sănătate, și-mi umbli în foi. Și găsești niște neasigurați, care au fost urgențe și care, între timp, au fost tratați. Și-mi impuți cheltuielile, mă ameninți că trebuie să plătesc eu, medicul curant, pentru că l-am tratat pe X, sau pe Y, care nu erau asigurați.
Prin urmare, data viitoare când vine urgența, normal că mă uit să văd: e pacientul asigurat? Și dacă văd că nu e, ce fac, stimată Casă de Asigurări? Refuz urgența pentru că-mi invalidezi tu foaia? Dacă aș face așa, ar veni procurorii peste mine, și pe bună dreptate…
Așadar, stimați angajați ai Casei de Asigurări, ia ridicați nasul din dosare, ia coborâți pe pământ, pentru că „hârtiile și fotografiile nu sângerează”, după cum spune o vorbă chirurgicală, pe care voi n-aveți de unde s-o știți, pentru că operați doar documente. Ia asumați-vă răspunderea, public, și spuneți în gura mare că VOI n-aveți chef să plătiți nu-știu-câte urgențe, căci eu, medic curant, n-am chef să dau ochi cu procurorii, și nici să mă fac de râs în fața pacienților pentru că voi faceți artificii cu banii lor”, a scris medicul Florin Chirculescu pe pagina de socializare.

 
Sursa foto: Facebook - Florin Chirculescu
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii