Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:17 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Medic Politistul care s-a impuscat singur, avea o gaura de 4 cm in piept

ro

12 Dec, 2010 11:55 2638 Marime text
60192773.jpgUPDATE:Multe intrebari si prea putine raspunsuri au in acest moment anchetatorii din Constanta: un politist de la transporturi feroviare a murit in sectia aflata in gara orasului. Agentul avea 36 de ani.

Si-a dat ultima suflare la cateva minute dupa ce arma lui de vanatoare s-ar fi descarcat din greseala, spun cei care coordoneaza cercetarile.

Anchetatorii merg pe ipoteza unei manevre gresite facute de agent care a dus la descarcarea accidentala a armei in momentul in care il audia pe un individ.

Criminalistii au incercat sa refaca momentul in care politistul a fost doborat de bilele de cauciuc. Martorul cheie al intregii scene este individul pe care il audia in acele clipe in sediul politiei transporturi. Un recidivist, eliberat acum patru zile din inchisoare. El o urmarise pe angajata farmaciei din gara, iar femeia, speriata, a chemat ajutoare.

Anchetatorii spun ca barbatul care a asistat la intreaga scena nu are urme de lovituri si exlcud varianta unui conflict intre ei. Ce facea, insa agentul cu arma de vanatoare in mana in acele momente, nu se stie inca. Cu siguranta o tinea aproape de corp pentru ca bilele de cauciuc nu i-ar fi provocat o rana atat de grava. Imediat dupa incident, agentul s-a tarat pana in hol unde colegii lui au cerut ajutoare.

Dupa ce au stat de vorba cu cel care a asistat la intreaga scena, anchetatorii sustin ipoteza unui accident.

Sursa: Stirileprotv.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • MY MUIANOS POLTIA RUMENA 12 Dec, 2010 08:45 DUPA SUFLETUL LOR...MOARTE GABORILOR!.