Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:17 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Medalii pentru reprezentanţii Constanţei la Europenele de tenis de masă

ro

12 Jul, 2016 00:09 2018 Marime text
La Campionatul European de tenis de masă rezervat cadeţilor şi juniorilor, care se dispută în Croaţia, la Zagreb, România a obţinut primele medalii, în probele pe echipe. Din formaţiile tricolore fac parte şi patru reprezentanţi ai Constanţei: Cristian Pletea, Mihaela Plăeaşu (care evoluează în competiţia juniorilor, respectiv a junioarelor), Elena Zaharia şi Camelia Mitrofan (care concurează la cadete).

La junioare, România s-a calificat în finală, având astfel asigurată medalia de argint. În semifinală, tricolorele au învins Rusia cu 3-2, iar în meciul pentru titlu vor întâlni, marţi, Serbia. În întrecerea juniorilor, România a obţinut bronzul, după ce a cedat în semifinale cu 2-3 în faţa Italiei. Tricolorii se calificaseră în penultimul act după o victorie cu 3-0 contra Spaniei. Medalie de bronz au cucerit şi cadetele, care au pierdut în semifinale cu Rusia, scor 0-3. Zilele următoare, se vor desfăşura şi probele la simplu, dublu şi dublu mixt.

La Constanţa, se află în pregătire loturile României pentru Jocurile Olimpice de la Rio. La feminin, selecţionerul Viorel Filimon le are la pregătire pe Eliza Samara şi pe Bernadette Szocs, urmând a veni şi Daniela Dodean. La masculin, Adrian Crişan şi Ovidiu Ionescu se antrenează sub comanda lui Andrei Filimon.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii