Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:45 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Meciurile programate pentru 2015 pe Arena Naţională riscă să fie anulate

ro

17 Feb, 2015 13:39 1665 Marime text
UTI Grup a anunţat marţi că ar putea suspenda serviciile de mentenanţă tehnică, întreţinere curentă şi administrare pentru Arena Naţională, din cauza nerespectării de către Primăria Municipiului Bucureşti (PMB) a condiţiilor contractuale şi neonorării plăţilor pentru serviciile realizate în perioada noiembrie 2014 - februarie 2015, după cum arată Mediafax
 
"Meciurile de fotbal programate pentru 2015 pe Arena Naţională ar putea fi anulate dacă PMB nu-şi respectă obligaţiile contractuale faţă de furnizorii de servicii. Cuantumul datoriilor Primăriei Municipiului Bucureşti faţă de UTI Grup se ridică la momentul prezent la suma de 3.460.217 lei, dintre care 2.552.748 lei au înregistrat o întârziere de peste 64 de zile de la data scadenţei", se arată într-un comunicat al UTI Grup, relatează Mediafax.

UTI Grup a trimis deja o somaţie către Primăria Municipiului Bucureşti în data de 6 februarie în care solicită plata datoriilor restante.

UTI Grup este furnizorul de servicii tehnice de exploatare, întreţinere curentă şi administrare pentru Arena Naţională din Bucureşti din iulie 2014. Contractul a fost atribuit prin licitaţie deschisă, de către Primăria Municipiului Bucureşti, proprietarul clădirii, pentru o perioada de patru ani.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii