Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:57 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mecanic de locomotivă carbonizat de o explozie la motor

ro

24 Aug, 2010 10:14 1499 Marime text

Vasile Şmocot, ajutor de mecanic de locomotivă, în vârstă de 44 de ani, a murit în această seară, după ce locomotiva unui tren de marfă, care transporta aluminiu de la Tulcea către Slatina, a luat foc în apropierea localităţii constănţene Târguşor.

Incidentul a avut loc în jurul orei 19:00, pe linia de cale ferată ce leagă Tulcea de Medgidia, care nu este electrificată, a declaratdirectorului Diviziei "Infrastructură" din cadrul Regionalei CFR Constanţa, Dorin Maier, potrivit Mediafax.

"Am fost anunţaţi că locomotiva diesel a unui tren de marfă, care transporta aluminiu, a luat foc, din motive deocamdată necunoscute, iar garnitura a fost oprită între Medgidia şi Târguşor, pe câmp", aspusMaier.

La faţa locului au ajuns mai multe echipaje de pompieri ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Dobrogea" al judeţului Constanţa, precum şi un echipaj de descarcerare, care au stins flăcările şi au scostrupul ajutorului de mecanic din sala maşinilor.
"Martorii spun că bărbatul, după ce au fost decuplate vagoanele, a intrat în sala maşinilor a locomotivei pentru a încerca să stingă incendiul, moment în care s-ar fi produs o explozie, probabil de la rezervoarele cu motorină", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU "Dobrogea", Paula Anghel.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii