Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:01 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 1. Elena Udrea - „Se simte lipsa primarului în Constanța“ Mazăre, așteptat la IPJ Constanța

ro

07 Jul, 2015 09:48 6909 Marime text
 
 
Fostul primar al municipiului Constanța, Radu Ștefan Mazăre, și fostul ministru, Elena Udrea, sunt așteptați astăzi la sediul Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Constanța, unde vor da cu subsemnatul.

Mazăre este cercetat sub control judiciar în dosarul în care este cercetat pentru că ar fi primit mită nouă milioane de euro. Fostul primar al Constanței este cercetat, tot sub control judiciar, și în Dosarul Campusului Social „Henri Coandă“, cauză în care apar Alexandru Mazăre, senator al României, și afaceristul israelian Avraham Morgenstern.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) a decis ca Elena Udrea să fie judecată sub control judiciar în dosarul „Gala Bute". În această perioadă, Elena Udrea se află în vacanță pe litoral, fiind cazată la un complex de lux din nordul stațiunii Mamaia.  

UPDATE 1, ora 10.05

Elena Udrea a ajuns la IPJ Constanța. A semnat conform controlului judiciar. Întrebată de jurnaliști cu cine a venit pe litoral aceasta a precizat: „cu mama, două nepoțele, au mai fost prieteni, au venit, au plecat“.
 
Udrea este nemulțumită de cum arată litoralul românesc în acest moment.
 
„Din păcate stațiunea Mamaia nu arată ca anul trecut. Important este să existe agrement pentru cei care vin pe litoral. Este foarte greu să alergi pe plaja din Mamaia. Nu este coordonare. Ar trebui plaje curate, localurile ar trebui să fie pregătite pentru sezonul estival. Eu mă întreb așa: cum facem să și reparăm? Este simplu să strigi!“, a precizat fostul ministru.
 
„Contează că Radu Mazăre era un primar, indiferent dacă ne plăcea sau nu, el reușea să atragă turiștii pe litoral. Dacă se continuă așa, Mamaia nu va mai fi numărul unu. Probabil că am avut, dincolo de discuțiile politice, am avut o colaborare bună. Marele proiecte s-au semnat între mine și Constantinescu sau între mine și Mazăre. Având în vedere relațiile bune de administrație, m-am bucurat de colaborare“, a declarat Udrea.
 
De asemenea, Elena Udrea s-a întâlnit atât cu Mazăre cât și cu Constantinescu de când e pe litoral și ar fi dezbătut proiectele pe care le-au dezvoltat împreună pe vremea când aceasta era ministru al Turismului. Udrea spune că în acest moment se simte lipsa primarului în Constanța.
 
„Se simte lipsa primarului în Constanța. Și în oraș se vede că nu mai există autoritate. Până și «M» de la «Mamaia» a picat. Se vede că există dezinteres pentru litoral. Stațiunea nu arată foarte bine acum și probabil că lucrurile se vor degrada“, a mai adăugat Udrea.

Elena Udrea este cazată în Năvodari, iar vineri va fi din nou la sediul IPJ Constanța.
 
Atât Elena Udrea și Radu Mazăre cât și Nicușor Constantinescu sunt sub control judiciar.



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • cta 07 Jul, 2015 20:55 Era M de la Mazare.......