Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:41 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mazăre şi Hrebenciuc vor capul lui Geoană

ro

10 Nov, 2011 10:11 1430 Marime text

Viitorul lui Mircea Geoană în PSD depinde de votul de săptămâna viitoare din Comitetul Executiv(CEx), fostul preşedinte al pesediştilor putând fi exclus cu votul a două treimi din numărul membrilor acestui for din care fac parte, alături de conducerea partidului, toţi liderii de organizaţii. O mare parte a acestora cer "executarea" lui Geoană. Social-democraţii îi suspectează însă pe unii dintre cei care-l contestă pe Geoană că o fac doar de faţadă pentru a-l convinge pe acesta să facă un nou partid în care să i se alăture.

Hrebenciuc: Geoană se situează de facto în afara partidului

Preşedintele PSD Constanţa, Radu Mazăre, a declarat pentru gândul că va susţine propunerea lui Victor Ponta de a-l exclude din partid pe Mircea Geoană. "Sancţionarea lui Mircea Geoană, în urma recomandării Comisiei de integritate, este necesară pentru că acesta nu este la prima sfidare a autorităţii partidului. El se situează de facto în afara partidului", a precizat şi Viorel Hrebenciuc, preşedintele PSD Bacău.

Chiar dacă filiala din Buzău este în conflict cu Victor Ponta, după ce social-democraţii au cedat liberalilor Consiliul Judeţean, preşedintele Constantin Boşcodeală a spus şi el că îl va susţine "100% pe preşedintele partidului, chiar dacă va propune excluderea lui Mircea Geoană".

citeşte mai departe pe http://www.gandul.info/politica/mazare-si-hrebenciuc-vor-capul-lui-geoana-surse-psd-vor-vota-pentru-excludere-si-cei-care-vor-sa-plece-cu-geoana-la-noul-partid-8956164

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii