Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:49 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mazăre şi Botezatu, show cu fete la Fashion Tv Summer Festival

ro

04 Aug, 2012 13:58 1802 Marime text
Pentru o noapte Radu Mazăre şi-a pus mustaţă, iar Cătălin Botezatu a venit însoţit de manechine îmbrăcate ca pentru Jocurile Olimpice. Toate s-au întâmplat la Fashion TV Summer Festival care a început vineri seara la Constanţa. La fel ca în anii trecuţi, primarul Radu Mazăre a urcat pe podium, într-o ţinută surprinzătoare.Sute de oameni au venit să vadă manechinele şi prezentările designerilor. Primarul Constanţei, Radu Mazăre a fost şi în această ediţie prezent pe podium.

"După ce se termină festivalul, peste 3 săptămâni, va fi carnavalul, şi atunci veţi avea iar o surpriză în ceea ce mă priveşte. În rest până atunci creatori, modele", a declarat primarul Constanţei, Radu Mazăre.

Cătălin Botezatu a fost cel care a dat startul Fashion TV Summer Festival cu o colecţie incendiară, pentru bărbaţi. De altfel el a avut şi o colecţie dedicata sportiviilor români care participă la Jocurile Olimpice.

"E o vară fosforescentă, efervescentă, se poartă culorile neon, culorile vii. Mătăsurile, voalurie sunt un must have! Nici toamna nu e ternă, va fi o toamnă ofertantă din punct de vedere coloristic, vedeta va fi blana", a precizat Cătălin Botezatu.

Turiştii, dar şi locuitorii au fost încântaţi de atmosfera din prima seară.

Cea de-a 14-a ediţie a festivalului de modă de la Constanţa se va derula pe parcursul a trei weekenduri, iar evenimentul va fi transmis în 180 de ţări.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii