Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:10 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mazăre se pregăteşte să fie Nabucodonosor (video)

ro

26 Jul, 2013 12:06 3546 Marime text
Se anunță un show incendiar sâmbătă la Carnavalul din Mamaia. Era babiloniană va fi pusă în scenă într-un spectacol cum n-a văzut litoralul, anunță primarul Constanței Radu Mazăre, cel care va purta costumul regelui Nabucodonosor al II-lea.

Ca totul să iasă fără greșeală, în această seară a avut loc repetiția generală. În rolul de regizor, același Radu Mazăre.

Sclavi, regi, războinici – cu toții se vor afla pe scena cazinoului din Mamaia în spectacolul Babilon, de sâmbătă.

Primarul Constanței Radu Mazăre va fi Nabucodonosor al II-lea , regele rămas în istorie pentru numeroasele sale bătălii câștigate, dar și pentru faptul că este creditat drept constructorul grădinilor suspendate. Pentru a-și intra în rol, a luat cât se poate de în serios repetițiile.

Regele va apărea pe scenă, cum altfel, decât înconjurat de fete frumoase. Se anunță cel mai spectaculos carnaval de până acum, promite primarul.

Peste 150 de mii de turiști sunt așteptați pe întreg litoralul în acest week-end, cei mai mulți la Mamaia. Cu siguranță toți abia așteaptă carnavalul de sâmbătă seara.

Primarul Constanței a mai anunțat că, de anul viitor, capacitatea de cazare a stațiunii se va mări, odată cu construirea unor noi hoteluri în Mamaia.

reporterntv.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Daniel 26 Jul, 2013 15:29 In final, Nabucodonosor a fost îndepărtat de pe tron și a fost izgonit din mijlocul oamenilor, inima i s-a făcut ca a fiarelor, a locuit la un loc cu măgarii sălbatici, i s-a dat să mănânce iarbă, trupul i-a fost udat de roua cerului, i-a crescut părul ca penele vulturului și i-au crescut unghiile ca ghearele păsărilor ...