Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:20 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mazăre promite să nu distrugă Parcul Tăbăcărie prin construcţii

ro

29 Aug, 2014 07:10 3163 Marime text

Numeroşi constănţeni şi-au exprimat indignarea cu privire la, am putea spune, iminenta distrugere a Parcului Tăbăcărie, după ce în mediul online a apărut planul privind parcelarea Parcul Tăbăcărie. Planul prevede împărţirea parcului în patru loturi, ajungându-se astfel la distrugerea Parcului Tăbăcărie prin construcţia unui complex rezidenţial.

Primarul Radu Mazăre promite să nu se ajungă la distrugerea parcului prin niciun fel de construcţii. „Parcul Tăbăcărie nu se vinde nici pe bucățele, nici întreg, nici în părți, în niciun fel. Astea sunt niște bazaconii“, a declarat primarul Radu Mazăre, scrie telegrafonline.ro.

 



Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Cineva de undeva. 29 Aug, 2014 09:14 Draga Mazare exista in popor un proverb. Fum fara foc nu iese. Speram sa te ti de cuvant. Stim ca pentru tine tentatia este mare sa umpli Parcul Tabacarie de Mall-uri, Discoteci si alte chestii aberante. Mai bine ai lucra impreuna cu oamenii de la primarie, platiti din banii nostri, sa reduceti pretul gigacaloriei. Ce naiba domnul primar suntem mai rau ca in Monte Carlo. Hai, pune mana si munceste pentru comunitatea constanteana si lasa parodiile si mascarada din Mamaia.