Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:26 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mazăre, în haine de safari şi cu mişcări din "Cartea Junglei" "Pe muzica aia mersul e natural, dar nu pe una serioasă sau la DNA"

ro

03 Aug, 2013 02:06 2489 Marime text
Primarul municipiului Constanţa, Radu Mazăre, a apărut, aseară, la finalul unei prezentări de modă care a avut loc la Mamaia, purtând îmbrăcăminte asemănătoare celei pentru safari şi având asupra sa o puşcă.
Edilul a folosit, în apariţia sa la prezentarea Colecţiei Jungle, din cadrul Romanian Fashion Weekend, şi câteva mişcări inspirate din "Cartea Junglei".
"Mersul nu a fost exersat. Nici nu ştiam muzica, dar mi-a plăcut întotdeauna Cartea Junglei şi am zis că trebuie să fie şi un pic mai veselă prezentarea. Nu am exersat deloc. Pe muzica aia mersul e natural, dar pe o muzică serioasă sau la DNA, nu e natural", le-a spus Mazăre jurnaliştilor.
El a mai precizat că puşca respectivă nu era una adevărată, ca să nu aibă probleme ulterior.
"Este o puşcă de panoplie. Eu am permis de port armă cu glonţ, dar de pistol şi ca atare nu puteam să am o puşcă de vânătoare şi a trebuit să iau o puşcă de panoplie ca să nu avem discuţii", a afirmat primarul Constanţei.
El i-a mulţumit lui Cătălin Botezatu pentru că i-a făcut o ţinută pe care o poate îmbrăca în Madagascar.
"Omul mă dotează ca să am haine unde fac investiţia, în Madagascar, şi i-am promis că un bungalow o să fie al lui oricând doreşte. Sau mai multe dacă vine însoţit", a mai declarat primarul.
sursa: mediafax
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii