Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:07 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mazăre " Elena Udrea, conduce România şi face drumuri şi telegondole

ro

05 Feb, 2011 18:21 1458 Marime text

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, le-a vorbit pesediştilor din Consiliul Naţional despre "dragostea" care l-a făcut pe Nicolae Ceauşescu s-o numească prim vicepremier pe soţia sa, Elena, sugerând astfel ironic că ministrul Elena Udrea a fost susţinută de Traian Băsescu tot din "dragoste".

"Vă salută un veteran în războiul cu căţeii politici ai lui Băsescu şi DNA, unul dintre puţinii, eu, dl. Năstase - parcă noi am fost pionierii în 2005, 2006. (...) Vroiam să vă spun trei cuvinte despre dragoste. Dragoste. Dragostea care l-a determinat pe Carol să renunţe la tron pentru iubita lui Elena. Dragostea care l-a făcut pe Ceauşescu, mai încoace, când onoarea se mai dusese, era mai român sadea, să nu renunţe la tron şi la ţără. Îi dă Elenei ţara, a pus-o prim viceprim-ministru, pe lângă alte funcţii", şi-a început Mazăre discursul de la Consilul Naţional al PSD, în aplauzele şi râsetele audienţei.

El a continuat să povestească despre "dragostea" din zilele noastre, "care l-a determinat pe bunul nostru conducător s-o numească pe Elena cel puţin prim viceprim-ministru". "Are două ministere, are cei mai mulţi bani din buget pe mână şi de vreo două zile este şi primăriţă. Acum două zile a dat o ordonanţă de Guvern prin care toate documentaţiile de urbanism în zonele de interes naţional pe care iubita le defineşte nu le mai aprobă primăriile şi consiliile locale, ci direct Guvernul, adică ea. De două ori ministru, plus primar. Uite ce face dragostea din om. I-a pus totul pe tavă", a mai spus Mazăre, referindu-se indirect la ministrul Elena Udrea.

"Citim cu toţii de Berlusconi. Dacă nu-l acuză când pe o parte, când pe cealaltă, că are 14 amante, că are 18, că le plăteşte, că le cazează, că le dă de mâncare, le cumpără haine. Toată Europa e scandalizată şi mă gândeam la noi. Ne-am obişnuit cu dragostea. Dragostea conduce toată România, dragostea ia decizii, dragostea împarte bani, dragostea face drumuri sau nu face drumuri, face telegondole sau nu face. Face şi desface dragostea din om", a mai spus acesta.

În final, Mazăre s-a referit la alianţa cu ACD, susţinând că nu sunt importante funcţiile şi cum sunt ele distribuite, ci ieşirea din criză. "Este mai important ce se întâmplă cu ţara, este mai important că am rămas între puţinii în lumea asta care sunt în criză şi este mai important să scăpăm de ciclop şi de dragostea lui", a conchis Mazăre.

www.newsin.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • gigi kent 05 Feb, 2011 16:40 Bine ca n-ai facut tu telegondola si n-ai aprobat constructii pe toate spatiile verzi
  • Emil 05 Feb, 2011 15:48 In primul rand e un proverb:"razbunarea-i arma prostului", dar as putea sa zic ca nici nu are ce sa zica despre Elena Udrea ceva ce sa nu fie in regula.