Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:34 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mazare, despre suspendare Victor Ponta a dovedit ca are sange!

ro

24 Sep, 2010 02:02 2153 Marime text

mazare.jpgPrimarul Constantei, Radu Mazare, il felicita pe seful sau de partid, Victor Ponta, pentru anuntul facut privind suspendarea presedintelui, acest lucru aratand, in opinia sa, ca presedintele PSD "dovedeste ca are sange".

"Pestele de la cap se impute si tot ce se intampla rau in Romania vine de la Basescu(...) El vorbeste ca un lider al Opozitiei, nici usturoi nu a mancat, nici gura nu ii miroase. Faptul ca Victor Ponta a facut declaratia de azi il felicit. Dovedeste ca are sange!", a declarat Mazare la Realitatea TV.

Ponta il ameninta cu suspendarea pe Basescu: Sa dea Dumnezeu sa scapam de el! (Video)

In opinia lui Mazare, daca Traian Basescu promulga Legea pensiilor, "gireaza un furt care este vadit demonstrat" si, chiar daca Curtea va declara ca legea este constitutionala, decizia respectiva nu are legatura cu felul in care "madam" a numarat voturile (n.red: - Roberta Anastase) si a trecut prin Camera Deputatilor Legea pensiilor.

"Ii felicit si pe oamenii care au iesit astazi si ieri in strada. Simt ca mamaliga incepe sa se incinga putin, ca altfel nu o scoatem la capat", a mai afirmat Radu Mazare, adaugand: "Daca nu o sa reusim pe cale democratica, oricum o sa il dam afara de acolo. Or sa reuseasca oamenii care sunt in strada!".

In ceea ce priveste cele 127 de milioane care ar fi trebuit sa ajunga la primariile PSD in schimbul trecerii Legii pensiilor, primarul Constantei a declarat ca nu stie nimic despre lista respectiva, ca nu a primit "niciun ban de cand guverneaza portocaliii" si ca e o diversiune despre care nu vrea sa discute.

Sursa: Ziare.com

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii