Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:55 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mazăre despre cazul Stere Beca „Dacă rămâne definitiv după apel, plătim, ce să facem”

ro

23 Dec, 2014 12:40 2129 Marime text
Radu Mazăre a comentat pe tema cazului în care trebuie să plătească despăgubiri revoluţionarului Stere Beca care ar fi fost făcut „milog“ de Radu Ştefan Mazăre, chiar când Victor Ponta participa la inaugurarea unor locuinţe sociale în Constanţa.
 
Întrebat cum anume va proceda în acest caz, edilul-şef al Constanţei a răspuns: „dacă rămâne definitivă după apel, plătim ce să facem. Dar mi-a zis avocata că îi va da în judecată pentru orice cuvânt. La câtă bălăcăreală am suportat eu pentru declaraţii...”
 
Amintim că, ieri, Radu Ştefan Mazăre, primarul municipiului Constanţa, a fost obligat, de Judecătoria Constanţa, să-i achite revoluţionarului Stere beca suma de 5.000 de lei, reprezentând daune morale, şi 100 de lei cheltuieli de judecată. Mai mult decât atât, edilul-şef a fost obligat să-şi ceară scuze, prin mass-media, faţă de revoluţionar.
 
Primarul municipiului Constanţa s-a prezentat astăzi la sediul IPJ Constanţa pentru „a da cu subsemnatul”, după cum controlul judiciar sub care este cercetat îi impune.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii