Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:07 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mazăre, de ziua lui „Am primit mesaje de la mulţi care, probabil, cred că voi mai avea un mandat”

ro

06 Jul, 2011 12:25 1387 Marime text

În ziua în care a împlinit 43 de ani, Radu Mazăre a vrut să fie departe de agitaţia din politică, iar plaja de la Vadu s-a dovedit a fi locul perfect.

"Senzaţional, cum poate să se simtă un om care face ce îi place? Este vânt, este mare care este viaţa mea, sunt într-un loc pustiu, nu sunt asalatat de probleme, nu sunt asaltat de politică, mă simt liber, extraordinar de bine", a spus edilul constănţean.

"Nu este o petrecere atipică, este pur şi simplu o masă cu invitaţi, cu nişte prieteni, pe care o luăm într-o cherhana părăsită şi care mă defineşte mult mai bine decât ceva... şapte stele, tacâmuri, fiţe figuri", a mai spus Mazăre.

Şi aşa cum era de aşteptat a primit foarte multe mesaje de felicitare, în special de la fete.

"Am primit multe mesaje frumoase de la prieteni, am primit de la mulţi care probabil cred că voi mai avea un mandat şi vor să fie alături de mine, de la foarte multe fete, să spunem foste, trecute, viitoare", a povestit primarul.

Iar meniul a fost numai pe bază de peşte: Saramură, peşte prăjit, ciorbă de peşte.

Sursa: http://www.realitatea.net/

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • maria 06 Jul, 2011 10:00 fereasca-ne DOMNUL de inca un mandat cu mazarea ,ca ne ofileste de tot si se distruge tot ce mai era bun in Constanta,de cind este asta la putere a crescut coruptia ,jaful ,golania,distrugerea spatiului verde,plajele,sa distrus orice urma de urbanism,s-au luat cu japca toate terenurile si s-au impartit acolitilor .,lasa-ne mazare ca ne ofilesti de tot,dupa tine generatii intregi nu repara ce ai distrus
  • vrajeala 06 Jul, 2011 09:29 Am sa te dezamagesc nu vei mai avea nici un mandat pt ca ,constantenii nu te mai vor nu mai vor pachetele milei de la tine si nici sa-ti vada mutra aia obosita.GIGI CHIRU v-a fi primarul CONSTANTEI asa ca obisnuieste-te cu ideea.