Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:34 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mazăre-„Bamboo se mută la Miami Bogdan Oprea de la Ministerul Turismului-„Nu cred că în Miami se construieşte fără autorizaţie”

ro

18 May, 2011 01:54 2492 Marime text

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, a intervenit, în cadrul unei emisiuni la Realitatea TV, în care a arătat actuala situaţie din staţiunea Mamaia.

Prima demolare din staţiune, după ce săptămâna trecută Curtea de Apel Constanţa a anulat Planul de Urbanism Zonal al staţiunii, a fost clubul Bamboo, dărâmat în cursul zilei de astăzi.

Radu Mazăre a spus că într-adevăr, clubul, demolat pentru a doua oară în câteva luni, nu avea autorizaţie şi că la acest moment, majoritatea construcţiilor nou-ridicate se află în aceeaşi situaţie din cauza deciziei instanţei. Primăriţă de Mamaia este madam Udrea. Ea decide ce se construieşte sau nu în staţiune, nu eu. (...) Turiştii să se ducă la Bamboo în Miami. Acolo se mută clubul, mi-a spus patronul Joshua", a afirmat primarul Mazăre, care se afla în Mamaia, călare pe cursieră şi era îmbrăcat în echipament de ciclist.

Reacţia ministrului Turismului nu a întârziat să apară, prin glasul consilierului Elenei Udrea, Bogdan Oprea. „Nu cred că în Miami se construieşte fără autorizaţie. Îi invităm pe cei de la Bamboo din Mamaia să-şi obţină avizele şi să se mute 50 de metri mai încolo", a afirmat Oprea.

Dialogul dintre cei doi a degenerat după ce Mazăre a adus noi acuze ministrului Elena Udrea, învinuind-o că a modificat legislaţia astfel încât să oprească dezvoltarea staţiunii Mamaia. „Sunt primar de zece ani. Când am preluat această staţiune era în paragină şi 80 la sută din ce s-a construit, s-a construit în mandatul meu. La momentul acesta Mamaia este staţiunea care merge cel mai bine din ţară. Am zece ani de mandat şi reprezint sute de mii de constănţeni", i-a spus Mazăre consilierului ministrului.

„Cu atât mai mult cu cât reprezentaţi atâţia oameni, trebuie să fiţi primul care respectă legea", i-a replicat Oprea.

Sursa: http://www.adevarul.ro/locale/constanta/

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii