Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:40 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Dospinescu, suspendată de la Direcţia de Patrimoniu Mazăre a suspendat din funcţie un inculpat din Dosarul Retrocedărilor

ro

13 Feb, 2015 16:14 2999 Marime text
Consiliul Local Municipal Constanţa a votat, în cadrul şedinţei de astăzi, o hotărâre privind modificarea şi completarea art. 1 din HCL nr. 33/2013 referitoare la stabilirea comisiei pentru renegocierea chiriilor spaţiilor în care funcţionează cluburile pentru pensionari. A fost vorba despre înlocuirea lui Harry Boiagian, fost consilier local din partea UNPR, în această comisie, cu Vasile Roşu, colegul său de partid.
Prin aceeaşi hotărâre, în cadrul aceleiaşi comisii a fost însă schimbat şi reprezentantul Direcţiei Administraţie Publică Locală, în persoana Claudiei Cealera. Aceasta a fost suspendată ieri din funcţie printr-o dispoziţie a primarului municipiului Constanţa, Radu Mazăre, şi înlocuită cu o anume Monica Mihaela Ciocârlan.
Claudia Cealera, funcţionar în Primăria Constanţa, este co-inculpatul primarului Mazăre în Dosarul Retrocedărilor.

UPDATE

Nu doar Claudia Cealera a fost suspendată din funcţie, ci şi Ramona Dospinescu, directorul Direcţiei de Patrimoniu din Primăria Constanţa. Şi Dospinescu este co-inculpata lui Radu Mazăre în Dosarul Retrocedărilor.


Mai multe detalii puteţi afla citind „Cine l-a readus pe Radu Mazăre în vizorul DNA. Totul despre angajaţii pe care primarul Constanţei nu i-a suspendat (documente + rechizitoriu)“.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii