Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:53 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Materiale pirotehnice confiscate de politştii Garzii de Coastă

ro

28 Dec, 2011 19:27 1114 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au desfăşurat în decursul lunii decembrie anul curent, 10 acţiuni pe linia combaterii comerţului ilicit cu substanţe explozive, în urma cărora  au confiscat un număr de 67.475 articole pirotehnice interzise de lege, în valoare de aproximativ 9.730 lei.
Ca urmare a acestor acţiuni au fost constatate 10 infracţiuni pe raza judeţului Constanţa, în municipiile Constanţa, Mangalia, precum şi în oraşele Ovidiu şi Cernavodă.
Cantitatea de bunuri, care a constat în articole pirotehnice din toate categoriile interzise de lege la deţinere şi comercializare, a fost ridicată în vederea confiscării şi predată la I.P.J. Constanţa – Serviciul arme, explozivi şi substanţe periculoase.
Pe numele celor 12 persoane prinse în flagrant au fost întocmite actele premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de “deţinere şi transport sau orice altă operaţiune cu materii explozive efectuată fără drept”, fapte prevazute şi pedepsite de art. 37, alin. 1 şi 3 din Legea 126/1995R.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii