Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:49 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Măsuri preventive de supraveghere judiciară faţă de 211 persoane

ro

24 Apr, 2016 12:17 1533 Marime text
În ultima săptămână, la nivel naţional, au fost dispuse măsuri preventive de supraveghere judiciară faţă de 211 persoane şi au fost înregistrate 21 de înlocuiri ale măsurilor preventive de supraveghere judiciară, dispuse iniţial, cu alte măsuri.
 
Aşadar, în perioada 15-22 aprilie, la nivel naţional, au fost dispuse măsuri preventive de supraveghere judiciară faţă de 211 persoane. Măsurile preventive care stabilesc supravegherea judiciară presupun obligaţii în sarcina persoanelor faţă de care au fost dispuse.
 
Astfel, poliţiştii desfăşoară activităţi specifice faţă de 47 de persoane pe numele cărora a fost dispusă măsura arestului la domiciliu, faţă de 143 de persoane pe numele cărora a fost dispusă măsura controlului judiciar și față de o persoană pe numele căreia a fost dispusă măsura controlului judiciar pe cauțiune.
 
În această perioadă, la nivel naţional, au fost înregistrate 21 de înlocuiri ale măsurilor preventive de supraveghere dispuse iniţial, cu alte măsuri.
 
Astfel, măsura controlului judiciar dispusă iniţial a fost înlocuită cu arestarea preventivă (în 11 cazuri), cu executarea pedepsei închisorii (în 3 cazuri) și cu suspendarea executării pedepsei cu închisoarea (în 4 cazuri).
 
De asemenea, în câte un caz, măsura arestului la domiciliu a fost înlocuită cu executarea pedepsei, arestarea preventivă, respectiv cu măsura internării într-un centru de reeducare.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii